Chinflex® Chinese voet(reflex)massage

Chinflex® Chinese voet(reflex)massage is een weldaad voor lichaam en geest!

Het is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes waarbij de voeten, onderbenen en knieën intensief gemasseerd worden. Tijdens de massage worden verschillende acupunctuurpunten behandeld. De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten.

Chinflex voetmassage

Het grote succes van Chinflex® massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) weerspiegelt zich in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor gaan deze beter functioneren.
  2. Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze twee systemen maakt deze massage bijzonder effectief en heeft een prettige, ontspannende werking. Tijdens de ontspannende Chinflex massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich lekker ontspannen, fit en vitaal.

Chinflex voetmassage

De Chinflex® Chinese voet(reflex)massage duurt ca. 45 minuten en bestaat uit:

  • intensieve massage van de meridianen en acupunctuurpunten op de knieën, onderbenen en voeten
  • na de voetmassage een glas water om afvalstoffen af te voeren

VOETREFLEX ZONES

Voetreflex zones